lunes, 9 de enero de 2012

Tens alguna pregunta per en Pere Navarro?

En qüestió d'un mes, des del blog UnaPetitaGranCiutat entrevistarem a l'alcalde de Terrassa i secretari general del PSC, Pere Navarro.

Tindrem l'ocasió de seure amb el socialista per tal de conèixer una mica més la seva feina i a la persona en si, com per exemple si és cert el que va dir el País de l'existència una bandera republicana al seu despatx de l'Ajuntament.
Així doncs, si tens algun dubte sobre alguna de les seves polítiques, les seves gestions o alguna cosa més concreta, fes-m'ho arribar i intentaré satisfer els dubtes dels seguidors del blog.



Podeu fer-me arribar les vostres propostes per mitjans de diferents vies:

comentant en aquesta mateixa entrada del blog, al correu electrònic maria.318@hotmail.es, per twitter @mariacastrohdz o per privats/comentaris de facebook a Maria Castro Hdz.





L'objectiu de l'entrevista és dialogar i parlar sobre temes que preocupin a al ciutadania, però no es tracta de crear un espai de tensió i crítiques. Així doncs, tots aquelles preguntes/comentaris de caire crítico-destructiu seran subestimades. Prego comprensió.




Moltes gràcies pel vostre interès i ajuda per a tirar el blog endavant!


ah! i molt bon any a tots i totes!

5 comentarios:

  1. Hola,
    Jo li preguntaria si no estan fent res a les obres de l'Abat Marcet, perquè no obren el carrer que está tallat i treuen els blocs de ciment grocs que són un perill. Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Yo le preguntaría si la nueva oficina para ayudar a las posibles familias desahuciadas está haciendo algo útil o solo es una acción "para apuntarse el tanto". Veo muchos intereses políticos y ningún resultado.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. A mi m'agradaria que ens expliques el perquè de la seva decisió de desallotjar (costes el que costes) els indignats a Terrassa en més d'una ocasió, que passa amb l'alberg per gent sense sostre que ja fa uns anys es va escollir per referèndum i resulta que l'edifici on s'havia de fer està embargat per un banc; perque defensa i encobreix els policies assassins (i els responsables d'aquests) de Jonathan Carillo, un jove de la ciutat; perque els joves no disposen d'espais de reunió i oci?; ... perque em dona la sensació que un partit que es fa dir socialista mira més per als de dalt que per als de baix

    ResponderEliminar
  5. María fes-li la pregunta de què s'està fent per erradicar els adhesius que ens trobem cada dia en les nostres portes i porters automàtics oferint-nos un servei de 24 hores de serraller. Fa fàstic veure les persianes de garatge, portes, porters automàtics, canonades del gas, ... empastifats d'adhesius arrencats o mig arrencats. Tan difícil és denunciar a aquests individus quan a més posen el seu mòbil en els adhesius?. Gràcies.

    ResponderEliminar