martes, 13 de diciembre de 2011

Pere Navarro es compromet a obrir una nova etapa pel PSC plagada de polítiques socials

Mayoral presentant a Navarro sota l'atenta mirada d'aquest últim

Pere Navarro, alcalde de Terrassa  i un dels 4 candidats a rellevar a Montilla en el càrrec de primer secretari del PSC va desgranar ahir en el teatre principal les seves propostes i objectius per a una nova política del PSC, de caire més social i volent revisar la relació que té el PSC amb el PSOE en un discurs anomenat  “El canvi que estàs esperant”en el que va acabar confessant que igual que la  gran majoria de ciutadans, ell també espera aquest canvi.

Josep Mayoral, l’alcalde de Granollers(també del PSC) va ser qui va presentar a Navarro; omplint el seu discurs d’alabances cap al seu amic; va destacar l’esperit crític, la bona política social, l’interès pel diàleg amb els ciutadans i la poca conformitat del seu company de partit, al que va destijar molta sort en les eleecions del pròxim cap de setmana recordant que “el primer secretari que el PSC necessita ara mateix es diu Pere Navarro”.

Navarro va fer una repassada pels inicis del PSC i de com ha anat evolucionat fins a la situació actual. Va confessar que s’ha passat moltes hores conversant amb la gent, per tal de copsar l’ambient que envolta al congrés i va comprometre’s a continuar-ho fent si es escollit secretari general del PSC.
L’alcalde va criticar el món actual, regit per la llei del mercat i del benefici econòmic; on la majoria d’activitats humanes es comercialitzen.
Pere Navarro durant l'acte celebrat en el Teatre Principal de Terrassa

Va exposar el seus objectius, com la renovació del projecte del PSC, una obertura a la participació, una nova cultura organitzativa, una major connexió amb la societat i una modernització del discurs del partit i de les seves propostes. També va mostrar un especial interés per una política i societat que tinguin en compte als joves, a la gent gran i a  la biosostenibilitat .



El candidat a primer secretari va donar el seu parer sobre els erros  del PSC comesos en els últims 12 anys i que s’haurien de reconèixer. Va motivar als assistents amb la seva intenció de fer un nou projecte en aquests temps tan díficils “i a la vegada emocionants”.
L'alcalde de Terassa va explicar que vol gent valenta, no conservadora; i va mostrar un PSC catalinsta, que vol el benestar de tothom a través de la cohesió social i per això vol que el PSC faci sentir la seva veu en la política espanyola, sentenciant que “són necessàries més veus en català defensant una Espanya federal i més veus en castellà defensant l’autonomia i l’autogovern de Catalunya.”
Navarro va concloure amb la oportunitat  històrica que s’ha donat a la política catalana del PSC de ser pionera en la dignificació de la política, de com ell mateix i el partit necessitem opinions, propostes, crítiques i compromís per par de la ciutadania; el país necessita un nou PSC i Pere Navarro es compromet a obrir una nova etapa.
Pere Navarro essent felicitat per la seva dona Àngles i observat per Iceta